Rajat kiinni (haittamaahanmuutolta)

Lännen Media uutisoi, että Suomi varautuu 100 000 laittomaan maahantulijaan. Syksyllä 2015 pääministeri Juha Sipilä (kesk) esitti tiedotusvälineissä avoimen kutsun tulijoille. Tornion kautta Ruotsin suosiollisella avustuksella tuli Suomeen yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok) seisoi tumput suorana, vaikka hän olisi yhdellä puhelinsoitolla voinut laillisesti sulkea rajat. Sitä hän ei tehnyt, vaikka oli asiasta tietoinen jo kauan ennen invaasiota.

Kritisoivatko suomalaiset syntynyttä tilannetta ja niitä ongelmia ja vaikeuksia, joita näin massiivinen määrä aiheutti? Eivät. Miksi eivät kritisoineet ja panneet Orpoa viralta? Salo oli yksi maan suopeimmista kaupungeista, joka vastaanotti maahantulijoita. Täällä oli tuolloin kaikkiaan neljä vastaanottokeskuksiksi luonnehdittavaa tilaa.

Siirtolaispaine kolmannesta maailmasta Eurooppaan ja Suomeen liittyy väestöräjähdykseen Afrikassa ja Lähi-idässä. Monissa Euroopan maissa tämä on ymmärretty Suomea paremmin, ja niissä on ryhdytty toimiin rajavalvonnan parantamiseksi ja maahantulosääntöjen kiristämiseksi.

Edes kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä ei pystytä tehokkaasti poistamaan maasta. Maahan jääneiden työllistyminen on äärimmäisen heikkoa, mikä kasvattaa toimeentulotukimenoja. Myös terrorismin riski kasvaa, kuten Turun tapaus vuonna 2017 osoitti.

Kansainvaellusten salliminen ei ratkaise maailman ongelmia, vaan se aiheuttaa huomattavaa ja peruuttamatonta taloudellista ja sosiaalista tuhoa vastaanottaville maille kuten Suomelle. Julkisen vallan tulee kantaa vastuuta etenkin suomalaisista ja heidän turvallisuudestaan. Kun seuraava siirtolaisaalto saapuu maamme rajoille, tulijoita ei pidä ryhtyä majoittamaan, vaan heidät on pysäytettävä rajalla.

Sisäministeriö julkaisi 2017 raportin, jonka otsikko on "Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita?" Raportti sisältää erilaisia tulijamääräskenaarioita jopa miljoonaan hakijaan saakka. Raportissa sivuttiin rajojen sulkemista, mutta se ei ole ensisijaisena vaihtoehtona, vaikka niin pitäisi olla. Jos tulijoita on miljoona, niin sisäministeriön mielestä kaikki otetaan Suomeen ja majoitetaan suomalaisten asuntoihin. Luitte oikein.

Onko Juha Sipilän (kesk) hallitus sitä mieltä, etteivät Suomi ja suomalaiset saa puolustautua? Yksinkertaisin ja helpoin tapa estää invaasio on sulkea rajat. Raportissa ei tätä mahdollisuutta kerrota vaan halutaan kotiuttaa kaikki tulijat. Näin ei voi olla. Missä näin on päätetty ja kuka on päättänyt? Onko yksikään virkamies tai poliitikko pohtinut mitä tällaiset luvut tarkoittaisivat taloudelle? Se olisi Suomen ja suomalaisuuden loppu.

Joku hyötyy lujasti, mutta se ei ole suomalainen veronmaksaja, joka maksaa koko lystin.

tapio
Perussuomalaiset Salo

Salon kaupunginvaltuutettu.
Mielipiteet ovat omiani, eivät puolueen eikä kenenkään muun mielipiteitä.
En pidä ihmisistä, jotka eivät vaivaudu kirjoittaamaan kunnollista suomea.
Trollit ja tollot lentävät pihalle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu