Perusssuomalaiset rp Mersun antennissa palaa Elmon tuli

Rajat kiinni (haittamaahanmuutolta)

Lännen Media uutisoi, että Suomi varautuu 100 000 laittomaan maahantulijaan. Syksyllä 2015 pääministeri Juha Sipilä (kesk) esitti tiedotusvälineissä avoimen kutsun tulijoille. Tornion kautta Ruotsin suosiollisella avustuksella tuli Suomeen yli 32 000 turvapaikanhakijaa. Silloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok) seisoi tumput suorana, vaikka hän olisi yhdellä puhelinsoitolla voinut laillisesti sulkea rajat. Sitä hän ei tehnyt, vaikka oli asiasta tietoinen jo kauan ennen invaasiota.

Kritisoivatko suomalaiset syntynyttä tilannetta ja niitä ongelmia ja vaikeuksia, joita näin massiivinen määrä aiheutti? Eivät. Miksi eivät kritisoineet ja panneet Orpoa viralta? Salo oli yksi maan suopeimmista kaupungeista, joka vastaanotti maahantulijoita. Täällä oli tuolloin kaikkiaan neljä vastaanottokeskuksiksi luonnehdittavaa tilaa.

Siirtolaispaine kolmannesta maailmasta Eurooppaan ja Suomeen liittyy väestöräjähdykseen Afrikassa ja Lähi-idässä. Monissa Euroopan maissa tämä on ymmärretty Suomea paremmin, ja niissä on ryhdytty toimiin rajavalvonnan parantamiseksi ja maahantulosääntöjen kiristämiseksi.

Edes kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä ei pystytä tehokkaasti poistamaan maasta. Maahan jääneiden työllistyminen on äärimmäisen heikkoa, mikä kasvattaa toimeentulotukimenoja. Myös terrorismin riski kasvaa, kuten Turun tapaus vuonna 2017 osoitti.

Kansainvaellusten salliminen ei ratkaise maailman ongelmia, vaan se aiheuttaa huomattavaa ja peruuttamatonta taloudellista ja sosiaalista tuhoa vastaanottaville maille kuten Suomelle. Julkisen vallan tulee kantaa vastuuta etenkin suomalaisista ja heidän turvallisuudestaan. Kun seuraava siirtolaisaalto saapuu maamme rajoille, tulijoita ei pidä ryhtyä majoittamaan, vaan heidät on pysäytettävä rajalla.

Sisäministeriö julkaisi 2017 raportin, jonka otsikko on "Mikä on Suomen kyky vastaanottaa turvapaikanhakijoita?" Raportti sisältää erilaisia tulijamääräskenaarioita jopa miljoonaan hakijaan saakka. Raportissa sivuttiin rajojen sulkemista, mutta se ei ole ensisijaisena vaihtoehtona, vaikka niin pitäisi olla. Jos tulijoita on miljoona, niin sisäministeriön mielestä kaikki otetaan Suomeen ja majoitetaan suomalaisten asuntoihin. Luitte oikein.

Onko Juha Sipilän (kesk) hallitus sitä mieltä, etteivät Suomi ja suomalaiset saa puolustautua? Yksinkertaisin ja helpoin tapa estää invaasio on sulkea rajat. Raportissa ei tätä mahdollisuutta kerrota vaan halutaan kotiuttaa kaikki tulijat. Näin ei voi olla. Missä näin on päätetty ja kuka on päättänyt? Onko yksikään virkamies tai poliitikko pohtinut mitä tällaiset luvut tarkoittaisivat taloudelle? Se olisi Suomen ja suomalaisuuden loppu.

Joku hyötyy lujasti, mutta se ei ole suomalainen veronmaksaja, joka maksaa koko lystin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Keksitkö ihan ite et rajat piräisi laittaa kiinni?

Nimittäin kun viimeksi perussuomalaiset olivat hallituksessa ja rajat olivat auki. Yksikään perussuomalaisten kansanedustaja ei äänestänyt hallitusta vastaan vaikka Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa, enemmän kuin kymmenenä aikaisempana vuonna yhteensä.

Toni Rintala

"Yksikään perussuomalaisten kansanedustaja ei äänestänyt hallitusta vastaan"

Ei ne voinu, kun ne muutamat henkilöt halus pysyä hallituksessa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jep, esim. Mika Niikko elämänkerrassaan itkee kuinka Timo Soini pakotti äänestämään aina hallituksen puolesta, vaikka olisi halunnut äänestää vastaan...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #9

Nieminen ei ole varmaan kuullut ryhmäkurista jota kaikki puolueet käyttävät ja ryhmästä poikkeavia rangaistaan. Vasemmistoliitossa taisivat jopa erottaa pari kansanedustajaa kun rikkoivat ryhmäkuria.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #10

On olemassa myös poliitikkoja, joilla on periaatteita ja selkärankaa.

He äänestävät omantuntonsa mukaan, tarvittaessa ryhmäkuria vastaan.

Heitä ei vaan perussuomalaisissa taida olla.

Sellaiset poliitikot kuin äänestäjätkin; sitä saa mitä tilaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #13

"On olemassa myös poliitikkoja, joilla on periaatteita ja selkärankaa."

Näytä yksi poliitikko jolla on selkärankaa ja periaatteita joita ei myy?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #14

https://fi.wikipedia.org/wiki/Esko-Juhani_Tennilä

Kun ei puolueen hallitukseen meno miellyttänyt, perusti oman eduskuntaryhmänsä, ja muulloinkin ollut oppositiossa, myös omassa puolueessa.

Tosin onko saanut mitään aikaan myöskään, en ota kantaa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #13

"
On olemassa myös poliitikkoja, joilla on periaatteita ja selkärankaa.
He äänestävät omantuntonsa mukaan, tarvittaessa ryhmäkuria vastaan.
"

***************************************

No täytyy myöntää ettei kovin monia ole tullut huomattua. Yksittäisiä tapauksia on useinmiten yksittäisissä tilanteissa palaten heti ryhmäkuriin yksittäistapauksensa jälkeen.

Mutta kerro ihmeessä keitä Jiri olet huomannut että voin laajentaa listaa... lista kun on... aika tyhjän oloinen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #16

Joo, jos maailmaa katsoo perussuomalaisesti, niin ei varmasti löydy kuin selkärangattomia, ja nimenomaan omasta puolueesta...

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

"Lännen Media uutisoi, että Suomi varautuu 100 000 laittomaan maahantulijaan."

Oikeasti Lännen Media uutisoi, että Suomi PYRKII varautumaan 100 000 TURVAPAIKANHAKIJAAN.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

" Jos tulijoita on miljoona, niin sisäministeriön mielestä kaikki otetaan Suomeen ja majoitetaan suomalaisten asuntoihin. Luitte oikein."

Pahasti on hallituksen ideologia pielessä jos mieluummin loukataan suomalaisten perustuslaillisia oikeuksia kuin tehdään pieni lakimuutos rajavalvonnassa. Kokoomus ei tietenkään välitä suomalaisten oikeuksista ja samaa sarjaa on sdp ja kepulit.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mitäs suomalaisten perustuslaillista oikeutta on loukattu?

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #6

Olen osannut ennen kuin sinä olet syntynytkään. Voitko vain vastata yksinkertaiseen kysymykseen?

Jos tarkoitat tuota väittämää, että sata tuhatta turvapaikanhakijaa asutetaan suomalaisten koteihin, niin liitän loppuun blogissa mainitun raportin pääsivun. Raportti on vasemmalla pdf-tiedostona. Voit ihan itse lukea, sanotaanko siinä niin.

http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/80810

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Näitä tuntuu riittävän.

Seuraava persu kun väittää mulle, että ei me olla yhden asian puolue, niin silloin repeää kyllä väkisin nauru.

Alkaa tuntua jo pakkomielteeltä, tai no onhan se jo pitkään ollut tiedossa.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Pelkästään useiden miljardien kustannukset on suuri haitta Suomelle.

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Asiassa on vain se pointti, jota "rajat kiinni" uskovaiset eivät halua käsitellä lainkaan.

Kun Suomi käärii kermaa globaalista talouskasvusta, niin globalisaatiossa on myös suuria ongelmia kuten miljoonat ihmiset, jotka pakenevat kotimaastaan: usein uhmaten isoa merta, hukkuen suurin osa matkalla.

Jos Suomi siis vain käärii kermat päältä, mutta ei ota myös osaa ongelmiin: niin voiko tällaista menettelytapaa pitää rehellisenä ja suoraselkäisenä?

Kuten olen asian tiimoilta usein sanonut, että jos rajat pistetään kiinni, niin mistä Suomi nyt aluksi saisi edes omat ruokansa - saatika esim. sotien avulla tuotetut bensat?

"Suomen valkuaisomavaraisuus täydennysvalkuaisen osalta on vain 15 %.

Suomeen tuotiin vuonna 2013 lähes 200 miljoonan euron arvosta soijaa, rypsiä ja rapsia.

Merkittävin osa menee rehukäyttöön.

Valkuaisomavaraisuudella tarkoitetaan sitä, kuinka paljon Suomessa tarvittavasta valkuaisesta on kotimaista alkuperää. "

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/1430...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Hyvin on Mestarin tiedote luettu ja sisäistetty, sanamuotoja myöden.

Osaisitko selventää millä tavalla Turun puukotus osoittaa terrorismin riskin kohonneen? Tuohan olisi voinut tapahtua myös vaikka riskitaso olisi laskenut. Ei yksi pääsky kesää tee. En siis ota kantaa siihen miten riskitaso on kehittynyt, vaan kyseenalaistan pelkästään tuon väitteesi Turun tapauksen todistusarvosta koskien riskitasoa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Nähdäkseni terrorismin riski kasvaa joka tapauksessa kun toimettomien, naisettomien nuorten miesten määrä kasvaa. Onnistuu ihan hyvin ilman mitään maahanmuuttoa.

Sitä en kiellä, etteikö se riskiä nostaisi jos lisätään naisettomien toimettomien nuorten miesten määrää, aivan varmasti nimittäin nostaa riskiä.

Se mikä sitten on ongelma kun on tätä porukkaa mikä öyhöttää islamin syyksi vaikka voisi kysyä tällaisen yksinkertaisen kysymyksen vaikka siltä Turun naisvihaajalta: "Milloin sait viimeeksi pesää?"

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

1. Miten ajattelit sen rajojen sulkemisen tapahtuvan Schengenin sopimuksen puitteissa?
2. Miten hoidetaan taakan jako muiden unionin maiden kanssa jos rajat saisi kiinni?

Käyttäjän tapio kuva
Tapio Äyräväinen

Kommenttiosuus täyttyy päivystävistä desantti-uupeloista, jotka ovat vuosikausia peittäneet omaa surkeuttaan Uudessa Suomessa. Lähes kaikki ovat punavihreitä kommunisteja, joilla ei ole yhtään omaa ajatusta, eikä kykyä katsoa kuvastimeen.

Mitään järkevää sanottavaa ei heistä yhdelläkään ole.

Tämä kertoo tietysti heistä itsestään enemmän kuin kirjoittajista.

Paljon tämän surkeammaksi kommentoijien taso ei voi enää mennä.

Toimituksen poiminnat